Veel gestelde vragen

Op deze pagina komen de veel gestelde vragen te staan. We zijn nog druk bezig met het uitbreiden van deze website dus mocht jouw vraag er nog niet tussen staan neem dan even contact op!


 
Wat kost het om mee te lopen met 1 van de wandelgroepen?
Per wandeling betaal je slechts 1 euro. Dit kun je per keer betalen maar het is ook mogelijk om een 10 strippenkaart aan te schaffen.

Zit je vast aan een abonnement?
Nee, bij 5000stappen zit je niet vast aan een abonnement. Je betaalt per keer en je bent niet verplicht om elke week mee te lopen.

Moet je je steeds opnieuw aanmelden?
Per e-mail of telefoon kan je je de eerste keer aanmelden. Dit is overigens niet verplicht. Het is verder mogelijk om aan de whatsapp wandelgroep naar keuze toegevoegd te worden. Zo blijf je op de hoogte en kun je altijd even een berichtje sturen als je verhinderd bent.

Bij wie ligt de verantwoording als er iets mis gaat onderweg?
Wandelen met 5000Stappen is altijd op eigen verantwoordelijkheid. De stichting, het bestuur en de wandelbegeleiders zijn nooit op enige wijze aansprakelijk voor gebeurtenissen onderweg. Voor het wel of niet doorgaan van een wandeling hanteert 5000Stappen de door het KNMI afgegeven lokale weerwaarschuwingen. Bij de codes groen en geel is het de wandelbegeleider die bepaalt of er wel of niet gestart wordt. Bij de codes oranje en rood – kans (of grote kans) op schade, letsel en overlast) – wordt er niet gestart.

Wandelen met 5000stappen.nl!