Wilson Vera

Wilson VeraDe 49 jarige Wilson Vera uit de Oostvaardersbuurt is sinds lange tijd aan het wandelen.

Van beroep is deze temperamentvolle man kok, werkzaam in een Hilversums tapas-restaurant. In zijn vrije tijd weet hij, samen met 5000stappen collega Marinella Auping, iedereen te enthousiasmeren voor zijn wandelgroep. De groep is van oorsprong ontstaan vanuit de Christelijke Gemeente De Wegwijzer en heeft zich later aangesloten bij 5000stappen.nl.

Wilson houdt ervan om buiten te zijn en bekommert zich om zijn medemens. Zelfs van zijn kookkunsten hebben al een aantal deelnemers mogen genieten tijdens het 1-jarig jubileum van 5000stappen.nl (september 2017). Bij De Wegwijzer, werd het feest gevierd, met koffie, taart, een wandeling en na afloop heerlijke Tapas.

Wilson en ook zijn vrouw Lily lopen mee om lekker gezond te blijven, mensen te leren kennen, naar elkaar te luisteren en bovendien van elkaar te leren op allerlei gebieden.

Verder ligt de vertreklocatie dichtbij het gebied van de Oostvaardersplassen wat natuurlijk prachtig is om in te wandelen.

De belangrijkste aspecten van het leven voor Wilson zijn gezelligheid, sociaal zijn en natuurlijk niet te vergeten lekker eten.

Tenslotte wist Wilson te vertellen dat er al een aantal deelnemers van zijn groep het idee opperden om na de wandeling hun huis open te stellen en samen lekker hapjes te eten en even door te kletsen.

Terug naar het overzicht van alle vrijwilligers