Wies van Kuppeveld

Wies van KuppeveldWies van Kuppeveld (70) is een zeer actieve dame uit de Stripheldenbuurt. Zij zag de wandelgroep in haar buurt een aantal malen voorbij komen en heeft zich aangesloten. Eerst bij de Wegwijzer en daarna bij de groep in haar eigen Stripheldenbuurt.

Het wandelen is naast het studeren aan de Amsterdamse Universiteit een van haar grote hobby’s. Zij gaat ook regelmatig op wandelvakantie en kan landen als China en Rusland al van haar lijstje strepen. Komende april gaat zij wederom op wandelvakantie. Deze keer staan de bossen van Roemenie op het programma.

Wies woont om de hoek van buurthuis “de Cartoon”, het verzamelpunt van deze groep en loopt vrijwel iedere week mee. Het grote voordeel van 5000stappen vindt zij dat een heleboel mensen kunnen en willen niet alleen wandelen en o.a. voor deze groep is daarvoor het wandelen via 5000stappen een uitkomst.

Verder vindt zij de gesprekken leuk met de andere deelnemers en om ideeen uit te wisselen. Dit heeft al geleid tot het verkrijgen van een heerlijk recept voor een appeltaart aldus deze fanatieke wandelaar.

Tenslotte heeft deze dame een mooi levensmotto en die luidt:
Doe elke dag wat je graag wil doen en volg je instinct.

Terug naar het overzicht van alle deelnemers