Nayibe Aquirre

Nayibe AquirreDe 41-jarige Nayibe Aquirre loopt, samen met haar zoontje David van 2, mee met de wandelgroep in de Indische buurt.

Nayibe is van Colombiaanse afkomst, is gehuwd en is zelfstandig ondernemer in Network Marketing van beroep. Naast zoon David heeft ze ook nog een dochter van 6, Gabriela genaamd.

David zit tijdens de wandeltocht lekker in de kinderwagen en vindt het maar wat gezellig al die mensen om hem heen. Er wordt veel gelachen en er vinden mooie gesprekken plaats tijdens het wandelen dat is 1 van de redenen waarom Nayibe zo van deze activiteit geniet.

Iedere week om 10 uur wordt er verzameld bij Missiecentrum De Wegwijzer en telkens weer vormt zich een gezellige groep mensen die vol enthousiasme aan de wandeling beginnen.

Als ik vraag hoe ze 5000stappen heeft leren kennen vertelt ze dat ze via een moeder bij de zwemles van haar dochter in contact kwam met De Wegwijzer en zo ook met de wandelgroepen van 5000stappen.

Nayibe loopt mee om lekker te kunnen bewegen en ook om andere mensen te ontmoeten. Het is soms lastig om als moeder van jonge kinderen overdag een sport te kunnen doen, zeker als je zoontje van 2 ook mee gaat.

Deze wandelgroep biedt haar de gelegenheid om in beweging te komen terwijl haar dochter op school zit en haar zoon gewoon mee kan.

Haar levensmotto is dat geluk vaak in de kleine dingen zit.

Nayibe is tevreden over hoe het gaat bij 5000stappen en ‘haar wandelgroep’. Ze heeft geen verbeterpunten of andere ideeën.

Terug naar het overzicht van alle deelnemers