Lenie Kool Reedijk

Lenie Kool ReedijkLenie Kool-Reedijk (89) loopt sinds enige tijd mee met de wandelgroep Noorderplassen op woensdagochtend.

Deze dame met de respectabele leeftijd van 89 jaar vindt wandelen echt zalig en samen met de groep is voor haar het enige wandelmomentje van de week dus verheugt zij zich elke week weer op 5000stappen.

Lenie kwam in aanraking met 5000stappen.nl via de ouderen gymclub in het ‘buurtlokaal’ van de Noorderplassen. Toen de gymclub haar activiteiten eind vorig jaar beëindigde zijn een groot aantal deelnemers overgestapt naar de wandelgroep. Na het wandelen drinken we samen koffie en zo houdt je toch nog contact met iedereen.

Hiervoor woonde Lenie in Hilversum waar zij ook lid was van een trimclubje, wekelijks wandelde ze door de Loosdrechtse bossen. Zij is daarom zeer blij dat zij weer dergelijk clubje heeft gevonden en voelt zich als een vis in het water bij 5000stappen.

Lekker samen lopen spreekt Lenie aan. Sportief bezig zijn, buiten in de frisse lucht en uiteraard de gezelligheid net zoals zij in Hilversum had bij haar clubje.

Het motto van Lenie is zo lang mogelijk gezond bezig blijven.

Tenslotte zou zij het leuk vinden als 5000stappen.nl regelmatig een uitje zou organiseren. Zoals bijvoorbeeld een keer naar het strand om daar te wandelen en daarna samen gezellig te eten maar een ander uitje is natuurlijk ook gezellig.

Terug naar het overzicht van alle deelnemers