Elly de Vries

Elly de VriesElly de Vries (68), werkzaam als pedicure aan huis en woonachtig in de Almeerse Waterwijk zag zo’n half jaar geleden 5000stappen via Facebook voorbij komen en heeft zich sindsdien aangesloten.

Aangezien zij twee kunstheupen heeft is zij aangewezen op een rollator. Zij loopt mee, om in haar eigen woorden te spreken “om de boel soepel te houden” met de Wandelgroep Randstad. Zij had ervaren bij andere wandelverenigingen dat men geen rekening hield met het tempo en andere zaken. Bij de wandelgroep Randstad van 5000stappen onder leiding van Jacqueline Groenendal houdt men rekening met je wensen en wordt de wandeling daarop aangepast. Een rollator, stok of andere beperking wordt niet als probleem gezien. Er wordt meegedacht om met een groep mensen ieder op zijn/haar manier lekker te genieten van een vorm van beweging in de buitenlucht. Elly kijkt daarom uit naar de dinsdagmiddag om lekker samen de natuur in te gaan.

Het levensmotto van Elly is proberen zo lang mogelijk gezond oud te worden met liefdevolle mensen om je heen.

Een wens van haar voor 5000stappen is dat meer mensen zich willen aansluiten bij de Wandelgroep Randstad.(iedere dinsdag om 13.15 uur vanaf Preventiecentrum Randstad) Mocht u ook mee willen lopen, schroom niet en neem contact met ons op.

Terug naar het overzicht van alle deelnemers